Jumaat, 27 Februari 2009

jalan-jalan cari pasal...

Mlm td kitorg meraikan sempai(senior) yg sotsugyo(grad) thn ni di AEON.senpai, sotsugyo omedeto!!~~Seb baek pki duit persatuan..haha walaupn br dpt skoler tp nk g ryoko nye pasal terpakse la sepp skit..hehe pastu pecah perot mkn tabehoudai(mkn smpi pengsan) tetibe ade lak request utk g karox..walaupon aku xbrape power karox melalak je la..haha syok karox xsdr plak da kol 4 pg..mmg lagho btol..sok nk jumaat..klu tido ni musti xbgn nye..

tgh2 lpk2 tibe2 aku tepikir da nk abs da 3 tahun kat sini..taun dpn msk tahun 4..still kabur lg mase depan..haih..dgn result yg ckp2 mkn ni cmne la nk menghadapi mase depan..dgn ekonomi tgh down skang ni..ari tu aku dpt crite dr senior yg keje kt mesia skang ni, keje pon tggl 4 hr je semggu..seb baek x kene tendang..huhu ssh skang ni keje ngn kaisha nihon kat mesia..tetibe klu kilang ttp x ke naye...terpikir gak keje goverment..xpela..skang ni just cube ape yg mmpu(cite2 nk keje kat Japan tp....).

Ckp psl result ni mmg aku syukur gile sbb dpt naik thn 4 walaupon giri2(ckp mkn)..bkn ape, sbb mase kimatsu(final) ari tu ade 1 subjek sentakuhissyu(subjek pilihan yg wajib lulus) aku terchikoku(lewat) dtg exam(korg jgn ikut cm aku)..haha..bpk gelabah..yela da stay up gile2 tetibe tetdo..haha dgr muke yg toye br bgn tido tu(xmandi la sng..haha lg pon winter mane ade org mandi pg..) aku trus memecut beskal ke gakkou(skolah)..aku bkk pntu pelahan2..aku pndg sensei(cikgu) di wat isyarat tgn xleh msk..aku wat2 xphm(die igt aku pekak ke pki bhs isyarat..haha) die dtg kat aku n ckp nihongo slang China(sensei tu chugokujin=org China la tu) sbb da ade bdk yg da kuar exam so aku xdibenarkn amik exam(kire kene bar la kot)...pergh..tebal muke aku dpn nihonjin yg tgh amik exam(padahal mase tu sume dok kuar kanpei(toyol) sbb sensei g ckp ngn aku)..secara rasminye aku da fail subjek tu(mane ckp beb klu kire markah chukan(midsem) n shuseki(attendence) je.huhu) walaupon yg tu la plng bleh blah diantara yg len..seb baek le subjek len aku lulus..mmg bersyukur kpd Allah..full stop!!~~

p/s- lg 2 hari trip korea..org len g syukatsu(job hunting) aku g besuke ria..hahaha

5 ulasan:

  1. wah bapak best g korea wuuhu *envy2 huh!~

    BalasPadam
  2. heh..dr blk mesia baek pg jln2..kau pon xsah blk slalu..pg la jln europe.hahaha

    BalasPadam
  3. ko syafiq mane wei?atok?q?hahaha

    BalasPadam
  4. motek aka シャフィル ah..hehe

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...